Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

IoT Vers
Stjernegade 9C
3000, Helsingør
CVR nr.: 44187914
E-mail: kontakt@bettersleep.dk

Disse handelsbetingelser accepteres af kunden i forbindelse med afgivelse af ordrer. Betingelserne vil til enhver tid være tilgængelige på BetterSleep.dk og opdateres løbende.

BETALING

BetterSleep.dk modtager betaling med Visa, Visa Electron og MasterCard. Beløbet for varerne trækkes først på din konto, når varerne afsendes. I forbindelse med levering trækkes kun det beløb, svarende til den faktiske levering. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms. BetterSleep.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med Secure Socket Layer protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer. Vi tager ikke kortgebyrer.

FRAGT

BetterSleep.dk leverer på alle hverdage. Vi leverer pakken indenfor 1-3 hverdage.

Hos BetterSleep.dk tilbyder vi følgende leveringsmetoder:

  • Pakkeshop
  • Hjemmelevering

Følgende fragtselskaber tilbydes til levering:

  • Postnord
  • Bring
  • GLS

Vi sender til hele Danmark. Ved køb under 500kr. er prisen for levering 29 kr. til nærmeste pakkeshop, og 39kr til 49 kr. ved hjemmelevering.

Varer med omdeling, vil blive leveret på leveringsadresse, der angives ved bestilling medmindre andet er aftalt.

Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.

For visse vare gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Ændringer eller annullering af din ordre:

Når din ordre er blevet afgivet, så kan du ændre den ved at kontakte os på: kontakt@bettersleep.dk, hvis din ordre ikke er afsendt, så bedes du at kontakte os, så snart du modtager den ordre, således at vi ændrer din ordre.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købelovens regler for varekøb. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

BetterSleep.dk vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang, såfremt reklamationen er berettiget. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal kundeservice kontaktes før at pakken sendes retur.

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Varen sendes tilbage til: BetterSleep, Lehwaldsvej 3 2G, 2800 Kongens Lyngby. Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, vil det aftalte beløb blive refunderet til den betalingsmetode, som blev brugt ved købet.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fortrydelsesret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;

– Hvor du modtager ordren.

– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter modtagelse og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@bettersleep.dk.

I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, bedes du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Varer undtaget fortrydelsesretten:

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten

– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug. I visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

C/o BetterSleep.dk
Lehwaldsvej 3, 2G
2800, Kongens Lyngby

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

PERSONDATAPOLITIK

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante og gældende lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi bruger bl.a. cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

BetterSleep.dk indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

– Besøger vores hjemmeside

Behandlingsgrundlag og formål

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) registreres hos BetterSleep.dk og vil blive slettet  5 år efter du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Vi bruger eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instrukser og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere, og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores og din garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

• At få adgang til og få ændret dine persondata, hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige

I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til kontakt@bettersleep.dk

Nyhedsbreve

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, accepterer du at du gerne vil modtage mails fra os med tilbud og andre informationer. Meddelelserne sendes via Mailchimp der overholder GDPR’s krav til databeskyttelse.

Vi anvender kun dine køb til at kunne skræddersy de tilbud vi sender til dig. Du kan selvfølgelig altid afmelde dig. De emails og nyhedssbreve vi sender til dig kan være skræddersyet til dig i overensstemmelse med dine informationer, vaner, tildligere køb mm., men behøver ikke at være det.

Browsing

Når du besøger BetterSleep.dk indsamler vi informationer om alle besøg på vores website. Vi anvender disse informationer til at forbedre din brugeroplevelse og til at understøtte vores markedsføring.

Analyse

Vi anvender forskellige analyseværktøjer, som f.eks. Google Analytics, Facebook Pixel, samt TikTok Pixel der hjælper os med at indsamle data omkring besøg på BetterSleep.dk. Oplysningerne videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre det sker i forbindelse med salg af virksomheden eller en omstrukturering.

Hjemmesiden er SSL krypteret.

SSL er en standard sikkerheds teknologi, som gør det muligt at etablere en sikret forbindelse, (HTTPS forbindelse) mellem en webserver og web browser. Denne forbindelse sikrer, at alle data, der passerer mellem webserveren og browseren forbliver privat og sikker.

Klagemuligheder

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte: kontakt@bettersleep.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende En klage over en vare eller tjenesteydelse til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

Link: Klageportal for Nævnenes Hus

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Indkøbskurv